This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
Parametru Descriere
Denumire botanică Juglans regia
Greutatea pachetului 10 kilograme
Cantitatea minimă a comenzii 20 de kilograme
Origine Moldova
Prezentare nuci
Disponibilitate în vrac, etichetă privată
Calitate organică, convențională
Perioada de valabilitate 12 luni
Mărimea porției ¼ cană
Categoria nuci

 

 

 

Nuca este considerată o adevărată nucă botanică deoarece este sămânța comestibilă a unei drupe, dar este denumită, în mod obișnuit, nucă. Coaja sa este foarte tare. După coacerea completă, miezul comestibil al nucii este folosit pe post de gustare sau îl poți utiliza pe post de garnitură.

Originea sferturilor / jumătăților de nucă

Juglans regia, cunoscute sub denumirea populară de nuci, sunt aduse în America de Nord din Marea Britanie la începutul anilor 1800. Acolo purta numele de nuc englez și a devenit foarte faimos.

Nucile au diferite forme, dimensiuni și calități. Soiurile comune pe care le oferim sunt:

Jumătăți de nuci deschise la culoare 80/20

Jumătăți de nuci deschise la culoare 50/50

Sferturi/ jumătăți de nuci

Nuci LQ&B

Cum se utilizează nuci jumătăți/sferturi

Nucile pot fi consumate ca gustare crudă sau pot fi folosite pentru ornarea diferitelor preparate culinare. Oferim sferturi sau jumătăți de nuci decojite, deschise sau închise la culoare, pe care le poți folosi pentru prepararea mai multor feluri de mâncare. Nuca este principalul ingredient al unui preparat turcesc, dulce și delicios, care se numește baclava.

Jumătăți de nucă deschise la culoare, comerț angro

NutriBoost este o companie care comercializează în cantități angro nuci jumătăți/sferturi la culoare, din Olanda. Pe lângă aceste nuci uimitoare mai furnizăm nuci precum cele caju,  migdale și alune. Poți găsi prezentarea completă a sortimentului nostru de nuci pe pagina noastră dedicată acestui subiect.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our