Făina de orez este fabricată din orez măcinat de bună calitate. Este un tip de făină de orez alb produsă din boabele de orez după ce le-a fost îndepărtată pielița exterioară necomestibilă. Poți folosi acest tip de făină ca înlocuitor al făinii de grâu deoarece nu conține gluten. Poate fi utilizată pentru îngroșarea marinatelor și a sosurilor.
Originea făină de orez alb
În sudul Chinei, orezul a fost cultivat pentru prima dată în jurul anului 6000 î.Hr. După aceea s-a răspândit cu rapiditate în Tailanda, India și Vietnam. Aproximativ 50% din producția de orez din întreaga lume se realizează în China și India. Arkansas, Louisiana și California sunt principalii producători de orez din America. În jurul anului 1000 î.Hr. orezul a pătruns în Africa și apoi în Grecia. Ulterior a fost adus în Brazilia din Europa. La ora actuală Asia produce cea mai mare cantitate de orez din lume, dar este și cel mai mare consumator al acestuia.
Cum se utilizează făina de orez
Poți utiliza făina de orez alb pentru îngroșarea sosurilor, pentru a trece peștele prin ea înainte de a-l prăji sau în produsele de panificație cum ar fi pâinea, găluștele, prăjiturile și multe altele.
Comerțul angro cu făina de orez alb
NutriBoost este un angrosist și un furnizor al făinii de orez alb și al multor altor ingrediente. Furnizăm ingrediente de calitate superioară la prețuri competitive și volume minimei ale comenzii.