This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parametru Descriere
Denumire botanică Prunus armeniaca
Greutatea pachetului 12,5 kilograme
Cantitatea minimă a comenzii 25 de kilograme
Origine Turcia
Prezentare fructe uscate
Disponibilitate în vrac, etichetă privată
Calitate organică
Perioada de valabilitate 12-24 de luni
Mărimea porției 30 de grame (3 sau 4 caise)
Categoria fructe uscate

 

 

 

Caisele sunt cunoscute pentru creșterea lor în poziție verticală sau pentru obiceiul de răspândire. Caisul este un pom fructifer foios, care se găsește în dimensiuni mici și mijlocii. Când acești copaci sunt cultivați, ating înălțimea maximă de aproximativ 4 metri. Atunci când cresc în condiții naturale, înălțimea lor poate atinge chiar și 15 metri. Sunt clasificați ca având scoarța de culoare gri, maronie și roșiatică, frunzele fiind roșiatice cu crenguțe tinere.

Originea caise întregi și cubulețe

Există o mulțime de concepții greșite și dispute cu privire la originea caiselor. În cele mai vechi timpuri, caisele erau cultivate în Armenia. Au crescut acolo atât de mult timp încât oamenii au început să creadă că de acolo proveneau. Sâmburii de caisă au fost găsiți într-un sit din epoca calcolitică prin săpături arheologice realizate în Garni, Armenia. Acesta este motivul pentru care denumirea caisului este Prunus armeniaca (pruna armeană), care derivă din presupunerea descrisă anterior. În zilele noastre, în Armenia cresc aproximativ 50 de soiuri de caise.

În anii 1600 î.Hr., coloniștii au adus acest fruct de culoare portocalie, în coloniile engleze. În zilele noastre, SUA este unul dintre cei mai semnificativi importatori de caise. Un număr mare de caise sunt cultivate în California și în unele zone ale Washingtonului. Caisele pe care le oferim provin din Turcia.

Cum se folosesc caisele întregi sau cuburi

Datorită texturii lor uimitoare, a faptului că sunt foarte zemoase, dulci și au o aromă asemănătoare celei de tartă, caisele uscate sunt foarte populare. Acestea pot fi savurate pe post de gustare, exact cum fac cei care locuiesc în Orientul Mijlociu și Europa de Est. Le poți adăuga în cerealele de orez sau în iaurtul grecesc pentru un gust minunat. Adăugarea caiselor feliate în brioșe este încă o idee foarte bună.

Comerțul angro cu Caise întregi și cubulețe

În calitate de companie care comercializează caisele în regim angro, NutriBoost este sursa ta directă de aprovizionare. Cu o cantitate minimă de comandă de 25 de kilograme, oferim acest articol în vrac și etichetă privată.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our