Nucile de cocos proaspete sunt tăiate în felii de dimensiunea unei napolitane și sub formă de semilună. După aceea, prin coacere, sunt transformate în chipsuri aurii. Sunt asemenea nucilor caju, după ce sunt prăjite nu le mai poți rezista. Te poți bucura de aceste chipsuri de cocos delicioase alături de gustări, fructe și fructe de mare. Foarte bine pot fi adăugate și la salate.
Nucile de cocos organice sunt culese manual și apoi transferate către unitatea centrală de prelucrare. În această unitate, are loc o inspecție, iar nucile de cocos care nu trec de această inspecție sunt îndepărtate. În acest proces, mai întâi de toate, fiecare nucă de cocos este decorticată. Acum, nu a mai rămas decât miezul alb al nucii care este transferat cu ajutorul benzii transportoare către locul unde va fi mărunțit. După finalizarea mărunțirii, miezul este uscat într-un cuptor pentru îndepărtarea umezelii până la un anumit nivel predefinit. După uscare, nucile de cocos uscate trec printr-o mulțime de filtre pentru a se păstra o dimensiune constantă și pentru a se evita aglomerarea. La final este timpul pentru ca aceste chipsuri neîndulcite de nucă de cocos să fie ușor prăjite.
Cum se utilizează chipsurile de cocos prăjite
Poți folosi aceste chipsuri de cocos perfect prăjite alături de iaurt, granola, salate proaspete și chiar la rețetele pentru brioșe. Poți savura aceste chipsuri de cocos prăjite ca gustare sau să le servești alături de o înghețată.
Comercializarea angro a chipsurilor de cocos prăjite
Achiziționează chipsurile de cocos prăjite de la o companie engros din Europa cum ar fi NutriBoost. Poți achiziționa pentru început cel puțin 10 kilograme și apoi, dacă ai nevoie, să comanzi containere întregi.