Grișul de migdale este un alt nume comun pentru făina de migdale. Pentru unii ele sunt similare, dar pentru alții nu sunt. Grișul de migdale este mai grunjos decât făina de migdale. De obicei conține și coaja migdalei. În Europa nu vom vedea prea multe referințe la grișul de migdale , dar vom găsi multe în alte zone, în special SUA.
Produsul oferit de noi, făină de migdale albită, este produsă din migdale crude de înaltă calitate. În general, există un strat exterior de coajă maro, care învelește migdalele. În făina noastră albită de migdale nu există coajă de migdale și asta îi conferă o notă diferită.
Oamenii preferă făina noastră albită, de migdale, datorită texturi moi și a netezimii. Crearea produselor de patiserie va deveni mult mai bună cu făina noastră de migdale albită. Când îndepărtezi coaja, migdalele au o culoare cremoasă, care va arăta perfect la coacere și la feluri de mâncare diferite.
Făina noastră albită de migdale este disponibilă în diferite soiuri, cum ar fi Valencia și Carmel care dau o aromă dulce și o culoare ușoară, consistentă. Cea mai mare parte din stocul nostru de făină albită de migdale constă din tipul Carmel, deoarece sunt cele mai bune migdale aromate produse din toate vremurile. Ne concentrăm pe calitate, astfel încât clienții noștri să experimenteze un gust fantastic.
Cum se folosește făina de migdale, albită
Poți folosi făina albită de migdale în locul celei de grâu. Pentru a spori aroma generală a felurilor de mâncare coapte, făina de migdale are un gust ușor de nucă și puțin dulce, astfel fiind perfectă pentru bucătăria ta. Dacă cineva dorește să aibă o dietă care nu conține gluten sau cu un conținut scăzut de carbohidrați, făina de migdale albită este o alternativă ideală pentru a savura feluri încântătoare de mâncare.
Făină de migdale, albită, comerț angro
În calitate de comerciant angro pentru făina de migdale, albită, NutriBoost oferă acest produs competitiv în vrac și etichetă privată. În principal furnizăm produsele noastre către magazine online, angrosiști și companii.