Nuca este considerată o adevărată nucă botanică deoarece este sămânța comestibilă a unei drupe, dar este denumită, în mod obișnuit, nucă. Coaja sa este foarte tare. După coacerea completă, miezul comestibil al nucii este folosit pe post de gustare sau îl poți utiliza pe post de garnitură.
Originea sferturilor / jumătăților de nucă
Juglans regia, cunoscute sub denumirea populară de nuci, sunt aduse în America de Nord din Marea Britanie la începutul anilor 1800. Acolo purta numele de nuc englez și a devenit foarte faimos.
Nucile au diferite forme, dimensiuni și calități. Soiurile comune pe care le oferim sunt:
Jumătăți de nuci deschise la culoare 80/20
Jumătăți de nuci deschise la culoare 50/50
Sferturi/ jumătăți de nuci
Nuci LQ&B
Cum se utilizează nuci jumătăți/sferturi
Nucile pot fi consumate ca gustare crudă sau pot fi folosite pentru ornarea diferitelor preparate culinare. Oferim sferturi sau jumătăți de nuci decojite, deschise sau închise la culoare, pe care le poți folosi pentru prepararea mai multor feluri de mâncare. Nuca este principalul ingredient al unui preparat turcesc, dulce și delicios, care se numește baclava.
Jumătăți de nucă deschise la culoare, comerț angro
NutriBoost este o companie care comercializează în cantități angro nuci jumătăți/sferturi la culoare, din Olanda. Pe lângă aceste nuci uimitoare mai furnizăm nuci precum cele caju, migdale și alune. Poți găsi prezentarea completă a sortimentului nostru de nuci pe pagina noastră dedicată acestui subiect.