This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parametru Descriere
Denumire botanică Theobroma cacao
Greutatea pachetului 25 de kilograme
Cantitatea minimă a comenzii 25 de kilograme
Origine Peru
Prezentare calup
Disponibilitate calup, etichetă privată
Calitate organică și convențională
Perioada de valabilitate 12-24 de luni
Mărimea porției 1oz / 28 de grame
Categoria superalimente

 

 

 

Lichiorul de cacao, cunoscut și sub numele de lichior de ciocolată, este strict o masă de cacao, disponibilă în semisolidă și solidă. Este procesată din boabe de cacao, având porții egale de unt de cacao și de solide de cacao.

Originea cacao pastă/lichior, calup

Din fructele copacului Theobroma este extrasă în mod natural pasta de cacao. Când boabele de cacao crude sunt zdrobite și transformate în lichid, acesta se transformă repede în solid, la temperatura camerei, formând pasta de cacao. Conținutul pudrei de cacao este complet natural și conține 55% unt de cacao. Acest produs este foarte plăcut și îl poți utiliza cu cacao 100% organică pentru orice rețetă de ciocolată.

Folosim cele mai fine boabe de cacao și le fermentăm pentru a atenua gustul amărui al lichiorului nostru din pastă de cacao. Boabele de cacao sunt decojite, uscate și fermentate pentru producerea pastei de cacao. Mai întâi, boabele de cacao sunt măcinate pentru a se produce masa de cacao care mai apoi este topită pentru a se face lichiorul. 

Procesul de fabricare a untului este foarte creativ, astfel încât îl vei putea folosi cu ușurință. Motivul este că îl poți folosi pentru a găti, cu mirosul și gustul său original. Dacă îl folosești acasă îl poți adăuga în amestecurile pentru drumețiile montane care conțin fructe și nuci uscate. Este foarte delicios atunci când îl adaugi la înghețate și deserturi.

Lichiorul de pastă de cacao este produs din acele boabe de cacao care sunt cojite, uscate și apoi fermentate. Boabele acestea sunt măcinate pentru producerea pastei de cacao, aceasta fiind transformată ulterior în lichior. După aceea, lichiorul poate fi separat în unt de cacao sau răcit și transformat în blocuri solide de ciocolată raw. Este folosit în special cu unt de cacao pentru a produce ciocolata.

Cum se utilizează cacao pastă/lichior, calup

Budincile de ciocolată, batoanele tradiționale de ciocolată, băuturile cu ciocolată și torturile de ciocolată sunt principalele feluri de mâncare în care se utilizează pasta de cacao.

Comerțul angro cu lichiorul / pasta de cacao calup

Cumpără lichiorul / calupul din pastă de cacao de la un angrosist. NutriBoost îți oferă serviciile sale. Oferim cantități mici pentru comenzi și tarife competitive. Acest produs poate fi achiziționat sub formă de pachete vrac sau cu etichetă privată.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our