Fermierii ecologici din Peru sunt cei care cultivă fulgii de cacao raw. Inițial, boabele de cacao sunt recoltate manual din păstăi și se agită pentru a li se reduce din amărăciune. După aceea sunt curățate în apă naturală, uscate, decojite, iar miezul lor este sfărâmat în bucăți mai mici. În acest proces, nu sunt adăugate impurități și nici nu se pierde calitatea nutrițională pe care o are cacao.
Originea fulgi de cacao raw
NutriBoost oferă fulgi de cacao care își au originea în Peru. Aceste boabe cresc în general în junglele din Amazon, Junín, San Martin, Cusco și Ayacucho. Practic, arborele de cacao produce fructe care poartă denumirea de păstăi, semințele acestora fiind cunoscute sub denumirea de boabe de cacao. Acestea sunt uscate și fermentate cu atenție pentru ca aroma și nutrienții conținuți să rămână la fel. Boabele pure sunt utilizate pentru a obține fulgi de cacao prin curățarea de coajă și apoi prin zdrobirea acestora. La fel ca ciocolata neîndulcită, fulgii de cacao au un gust amar.
Atunci când boabele de cacao neprocesate sunt decojite și tocate rezultă fulgii de cacao. Când semințele fructului de cacao sunt uscate și fermentate, acestea poartă numele de boabe crude de cacao.
Cum se folosesc fulgi de cacao raw
Fulgii de cacao prăjiți sau cruzi pot fi utilizați la multe feluri de mâncare, de exemplu la cele savuroase și dulci. Dacă adaugi o linguriță de fulgi de cacao la dejunul pregătit din fulgi de ovăz sau la smoothie-ul pe care îl savurezi dimineața, aceștia vor spori aroma. Aceștia sunt disponibili cu o aromă profundă de ciocolată neagră și sunt perfecți pentru atunci când nu dorești să folosești ciocolată reală. Îi mai poți adăuga în amestecurile pentru drumețiile montane, la smoothie-uri sau la produsele de patiserie pentru un apetisant.
Comerțul angro cu fulgii de cacao raw
Cumpără fulgi cruzi de cacao în cantități angro de la NutriBoost. Așteaptă-te la cantități de comandă mici, prețuri competitive și calitate ridicată. Oferim pachete vrac și etichetă privată.