Arborele theobroma cacao are un fruct care este folosit pentru fabricarea pastei de cacao. Acesta este un produs natural obținut din fulgi măcinați. Boabele crude de cacao sunt zdrobite, iar apoi se obține un lichid din care se produce pasta de cacao. Pasta aceasta, dacă este lăsată, se poate transforma rapid în formă solidă la temperatura camerei, iar astfel vei putea beneficia de pasta de cacao. Pasta de cacao este realizată în totalitate din materiale naturale și are în compoziția sa aproape 55% unt de cacao. Acest produs este excepțional de fin și îl poți folosi împreună cu cacao organică pentru a realiza produse din ciocolată.
Facem lichior din pastă de cacao din boabe de cacao de calitate superioară care sunt fermentate pentru a le reduce gustul amar. Boabele de cacao sunt curățate, uscate și fermentate pentru a produce lichior din pastă de cacao. Apoi boabele sunt măcinate pentru a se face masa de cacao sau pasta și apoi topite pentru a face lichiorul de cacao.
Cum se folosesc napolitanele din pasta de cacao
Poți folosi lichiorul din pasta de cacao la budincile de ciocolată, la băuturile din ciocolată, la torturile de ciocolată și la batoanele tradiționale de ciocolată.
Comerțul angro cu napolitane din pastă / lichior de cacao
Cumpără napolitane din pastă / lichior de cacao de la un angrosist. NutriBoost îți stă la dispoziție. Oferim cantități mici pentru comenzi și tarife competitive. Acest produs poate fi achiziționat sub formă de pachete în vrac sau etichetă privată.