Arborele de cacao crește în regiunile tropicale și face fructe din care se obține untul de cacao. Miezurile semințelor sunt sursa acestui unt, care este procesat în continuare pentru a obține culoarea bronzului și o aromă plăcută, de cacao, precum ciocolata.
Untul de cacao este o grăsime pur vegetală, extrasă din boabele de cacao și este complet naturală. Păstăile de cacao sun fructul arborelui de cacao, care conțin în interior boabele de cacao, din acestea producându-se delicioasa ciocolată. Napolitanele sunt denumite picături și seamănă mult cu monedele mici.
Originea napolitanelor din unt de cacao
Untul de cacao este cunoscut mai ales ca ingredientul folosit la fabricarea ciocolatei, în special pentru proprietatea sa de a se topi la temperaturi scăzute și pentru consistența sa. Este o grăsime naturală și bogată extrasă din boabele de cacao. Arborele de cacao mai este cunoscut și ca arborele de ciocolată, nume derivat din termenul maya Xocolatl, care înseamnă ciocolată. Napolitanele din cacao au culoarea galben pal, o calitate excelentă cu o aromă și un miros care îți lasă gura apă.
Cum se utilizează napolitanele cu unt de cacao
Chiar dacă aspectul și aroma untului de cacao sunt foarte asemănătoare cu cele ale ciocolatei, gustul acestuia este neutru și înșelător. Acesta poate fi folosit în ambele moduri, atât pentru produse de înfrumusețare cât și pentru articolele fără lactate.
Napolitane cu unt de cacao engros
Cumpără napolitane din unt de cacao în cantități engros de la NutriBoost. Așteaptă-te la cantități mici de comandă, prețuri competitive și calitate superioară. Oferim pachete vrac și etichetă privată.