This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parametru Descriere
Denumire botanică Cocos nucifera
Greutatea pachetului 20 de kilograme (4×5 kilograme)
Cantitatea minimă a comenzii 20 de kilograme
Origine Indonezia
Prezentare granule
Disponibilitate în vrac, etichetă privată
Calitate organică, convențională
Perioada de valabilitate 24-36 de luni
Mărimea porției 1 linguriță
Categoria superalimente

 

 

 

Zahărul de cocos pe care îl oferim este complet organic și provine din Indonezia. Florile cocotierului regal produc un nectar cristalizat care este folosit pentru a produce zahăr din nucă de cocos cu o aromă dulce. Acesta este un plus impecabil adus sucurilor, produselor de patiserie, muesli-ului produs în casă, sosurilor, deserturilor, cafelei și terciului.

Sucul mugurilor de flori ale cocotierului este sursa din care se produce zahărul din flori de nucă de cocos. În regiunile sud-estice ale Asiei, este folosit de mii de ani pe post de îndulcitor. Fermierii culeg florile din care ulterior vor extrage nectarul din floarea de nucă de cocos, cățărându-se în cocotieri. După ce nectarul este recoltat, este transferat pentru a putea fi fiert în ceaune. În acest proces, umiditatea nectarului scade, ceea ce îi permite să se solidifice. După răcirea amestecului, cristalele obținute sunt răzuite.

Chiar dacă se numește zahăr din floare de nucă de cocos, nu are gustul tipic de nucă de cocos. Arată precum cristalele de zahăr brun și are un gust de caramel combinat cu cel de malț. 

Cum se utilizează zahăr din flori de nucă de cocos

Zahărul din floare de nucă de cocos este complet organic și, la fel ca zahărul alb, are un gust foarte dulce. Va fi un supliment excelent pentru smoothie-uri, deserturile cremoase și alte tipuri de preparate dulci. Gustul zahărului din floare de nucă de cocos este mult mai intens decât cel al zahărului alb, acesta fiind și motivul pentru care o cantitate minimă din acesta va fi suficientă pentru a oferi alimentelor o aromă plăcută, dulce. Poate fi utilizat pe post de îndulcitor pentru cafea sau poți obține arome interesante adăugându-l în băuturile pe care dorești să le savurezi. Popularitatea sa crește din ce în ce mai mult și este foarte folosit la prepararea gemurilor, salatelor de fructe și a cocktail-urilor.

Zahăr din flori de nucă de cocos angro

Suntem o companie care furnizează în cantități engros zahărul din floare de nucă de cocos. Prin urmare, importăm direct de la sursă și aprovizionăm o mare varietate de mărci și companii de pe întreg cuprinsul Europei. Profită de prețuri competitive și de calitatea premium, atunci când faci afaceri cu NutriBoost.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our