This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parametru Descriere
Denumire botanică Cocos nucifera
Greutatea pachetului 10 kilograme
Cantitatea minimă a comenzii 20 kilograme
Origine Sri Lanka, Filipine
Prezentare solide albe
Disponibilitate în vrac, etichetă privată
Calitate organică, convențională
Perioada de valabilitate 12 luni
Mărimea porției 200 de grame
Categoria fructe uscate

 

 

 

Avem chipsuri uscate de nucă de cocos care au un fundal de agricultură organică. Miezul alb al nucilor de cocos este sursa din care provin chipsurile de cocos și alte produse albe din nucă de cocos. Miezul nucii de cocos este mai întâi uscat complet într-un curent de aer fierbinte, apoi zdrobit în bucăți fine pentru a obține fulgii de nucă de cocos. După finalizarea procesului de deshidratare, miezul este zdrobit din nou pentru obținerea fulgilor. Acești fulgi sunt mai apoi prăjiți în ulei virgin de cocos pentru obținerea chipsurilor de nucă de cocos.

Chipsurile de cocos sunt la modă în lumea întreagă, cu precădere în vest. De obicei sunt prăjiți în ulei de floarea soarelui sau în ulei rafinat de palmier. Uleiurile rafinate nu sunt bune pentru colesterolul organismului. Poți scăpa de această temere prăjind chipsurile de cocos crude în ulei extra virgin de cocos pentru a obține chipsuri prăjite de nucă de cocos. Nu există îndulcitori adăugați în aceste chipsuri prăjite și delicioase de nucă de cocos, pentru ca tu să te bucuri de gustările tale preferate. Nucile de cocos proaspete sunt folosite pentru a produce chipsuri de nucă de cocos prin tăierea acestora în benzi subțiri și împachetarea lor direct în ambalaje curate.

Originea chipsuri de cocos crude

Palmierul este cunoscut ca arborele vieții. Produce o cultură foarte importantă care se numește nucă de cocos. În interiorul unei nuci de cocos există o parte albă care poartă numele de miez al nucii de cocos. Nucile de cocos sunt produse de palmieri, aceștia crescând în special în zonele tropicale. Aceste nuci au o coajă dură, de culoare maro, care protejează miezul de culoare albă. Nucile de cocos sunt foarte cunoscute pentru producția de lapte de nucă de cocos și ulei de cocos. Cu toate acestea multă lume se întreabă cum se folosește miezul nucii.

În junglă și în păduri, când nuca de cocos este coaptă, acesta cad pe sol și se transformă în palmieri după o anumită perioadă. Palmierii sunt plantați în scopuri comerciale în zonele tropicale. Drupele sunt nucile cel mai frecvent cultivate, au semințe ovale cu o crustă puternică și o coajă tare.

Cum se utilizează chipsurile de cocos

Este o idee excelentă să folosești chipsurile de nucă de cocos în salate. Chipsurile de cocos oferă un gust unic atunci când sunt folosite alături de legume crude, orez de inspirație asiatică, sos de arahide, și tofu sau pui la grătar. Poți adăuga o aromă ușoară la curry, salate, granola, preparate la cuptor, produse de patiserie și la multe altele.

Comerț angro cu chipsuri de cocos raw

Aprovizionează-te cu chipsuri de nucă de cocos raw de la o companie engros din Europa cum ar fi. Poți să achiziționezi o cantitate de minim 10 kilograme sau, daca ai nevoie, putem să îți livrăm încărcături de containere.   

This website needs you to allow the use of cookies as described in our