This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parametru Descriere
Denumire botanică Beta vulgaris L.
Greutatea pachetului 25 de kilograme
Cantitatea minimă a comenzii 25 de kilograme
Origine Italia
Prezentare pudră
Disponibilitate în vrac, etichetă privată
Calitate organică
Perioada de valabilitate 18 luni
Mărimea porției 5 grame pe zi
Categoria fructe uscate

 

 

 

Pudra de sfeclă este disponibilă în ambalaj vrac, pentru a fi comercializată angro profesioniștilor din domeniul alimentar. Originară din Italia, pudra de sfeclă oferită de noi este complet pură și fără aditivi. Este 100% certificată organic. 

Originea pulbere de sfeclă

Sfecla este utilizată pentru realizarea pulberii omonime. Beta vulgaris este un alt nume al pudrei de sfeclă și aparține familiei Amaranthaceae, care, în esență, sunt vechile boabe de amarant. Această pudră este produsă din rădăcina principală a sfeclei, din aceasta ramificându-se multe alte rădăcini mai mici. Rădăcina de bază crește în poziție verticală și are o formă conică, groasă și dreaptă. Celelalte denumiri ale sfeclei sunt: sfeclă roșie, sfeclă de grădină, sfeclă aurie, sfeclă de masă sau sfeclă de zahăr. Poți să o numești sfeclă sau rădăcină de sfeclă.

Sfecla roșie și cea albă au fost cultivate în Italia din cele mai vechi timpuri și doar fermierii nativi erau capabili să înmulțească aceste legume, în apropierea coastelor Mării Mediteraneene. Alți fermieri timpurii obișnuiau să cultive celelalte specii de sfeclă, în special Chard. Acesta este motivul pentru care putem vedea o gamă largă de sfecle, în ceea ce privește culorile și formele acestora.

 

Dintre toate legumele, sfecla este cea mai dulce datorită faptului că are în compoziția sa un nivel foarte ridicat de zahăr. Acesta este motivul pentru care oamenii o folosesc ca substituent pentru îndulcire. Pudra și sucul din sfeclă sunt folosite în alte sucuri, pentru colorarea diferitelor alimente și pentru aromarea morcovilor și a țelinei. Versatilitatea sfeclei o ajută pe această să fie una dintre cele mai intens folosite legume sub formă de pulbere.

Cum se utilizează pulbere de sfeclă

Dacă dorești să utilizezi zilnic pulberea de sfeclă, poți folosi până la 5 lingurițe. Însă, pentru utilizatorii noi se recomandă utilizarea unei cantități mult mai mici de pudră. Cea mai bună modalitate de a folosi pudra de sfeclă este de a lua o jumătate de doză în fiecare dimineață, înainte de antrenament, iar cealaltă jumătate să o administrezi în timpul cinei. Te poți bucura de pudra de sfeclă alături de sucuri, smoothie-uri sau să o presari pe felurile tale de mâncare preferate.

Ambele arome ale pudrei de sfeclă sunt puternice și se potrivesc perfect produselor de patiserie și la gătit. Adăugând pudră de sfeclă în băuturi și smoothie-uri, adaugi binele în acestea. O altă idee de utilizare a acesteia este să o folosești la produsele de patiserie, pe post de colorant natural. 

Comercializarea angro a pudrei de sfeclă

În calitate de companie de vânzare cu ridicata a pudrei de sfeclă, NutriBoost aprovizionează numeroase mărci de top și furnizori din întreaga Europă. Cu prețurile noastre competitive și datorită flexibilității de care dăm dovadă, sprijinim clienții noștri pentru depășirea obiectivelor pe care și le-au propus.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our