Roșiile uscate prin pulverizare sunt folosite pentru obținerea pudrei de roșii. Această pulbere fină este depozitată în cămară după deshidratarea roșiilor și măcinarea acestora pentru obținerea pudrei. Roșiile au denumirea latină Lycopersicon (piersica lupului). Acestea au fost considerate ca fiind otrăvitoare pentru o foarte lungă perioadă de timp. Planta are frunze și fructe decorative. Originea acestei plante este Europa, în special Marea Britanie.
Originea pudrei de roșii
Roșiile proaspete sunt transformate în suspensie, care este mai apoi uscată prin metoda pulverizării, în final obținându-se pudra de roșii. Uscarea prin pulverizare este utilizată pe un amestec lichid având ca rezultat pulberea fină de roșii. Dacă faci un mic reglaj duzei de pulverizare, poți obține o pulbere consistentă de roșii. Produsul este foarte concentrat și are o culoare roșie monotonă, aceasta putând fi modificată până la roșu aprins în funcție de dorința clientului.
Cum se folosește pulberea de roșii
O poți folosi în multe feluri de mâncare, transformând-o în pastă de roșii după ce a fost amestecată cu apă. Pudra de roșii poate fi folosită la prepararea multor produse ca înlocuitor al roșiilor proaspete, sporind astfel aroma acestora. Îmbunătățește gustul salsei proaspete și adaugă aromă roșiilor din magazin care nu au gust.
Pudră de roșii cu ridicata
NutriBoost este o companie care comercializează angro pudra de roșii. Ajutăm alte mărci și companii să-și îmbunătățească produsele cu ajutorul acestui ingrediente de calitate superioară. Ești interesat de o ofertă? Poți solicita una acum cu ajutorul formularului nostru de contact.