This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.
This content is blocked due to privacy reasons, you need to allow the use of cookies.

 

Parametru Descriere
Denumire botanică Theobroma cacao
Greutatea pachetului 25  de kilograme
Cantitatea minimă a comenzii 25  de kilograme
Origine Africa, America de Sud
Prezentare calup (unt)
Disponibilitate în vrac, etichetă privată
Calitate organică și convențională
Perioada de valabilitate 24-36 de luni
Mărimea porției 1 lingură
Categoria superalimente

 

 

 

Untul de cacao este o grăsime extrasă din boabele de cacao. Boabele de cacao sunt culese din planta care le produce și din acestea este extras untul de cacao. În acest proces, boabele sunt decojite, prăjite și presate astfel încât grăsimea, untul de cacao, este separată. Resturile rămase în urma acestui proces sunt transformate ulterior în pudra de cacao.

Unt de cacao, calup este o grăsime naturală comestibilă. Aproape jumătate din boabele de cacao conțin unt. Acesta este disponibil în două culori, galben și alb și are un gust bogat. Untul de cacao este unul dintre ingredientele principale pentru fabricarea ciocolatei. Este moale și are o textură cremoasă. Acesta este și motivul pentru care are un punct de topire scăzut, aproximativ între  32 și 35 de grade Celsius. Acest produs este disponibil în calupuri de unt de cacao, care cântăresc în total 25 de kilograme.

Originea calupului de unt de cacao calup

Istoria untului de cacao este veche de 3000 de ani. Imperiile antice ale mayașilor și aztecilor erau foarte pasionate de cacao și chiar îl foloseau ca monedă.

NutriBoost oferă unt de cacao produs în principal din boabe de criollo și / sau forastero care își au originea din America de Sud și Africa. Am folosit cele mai fine boabe de cacao și le-am fermentat pentru a le estompa din gustul amărui, pentru a putea oferi un unt de cacao de cea mai bună calitate. Untul de cacao este produs prin presarea bucăților de cacao zdrobite pentru a se obține o pastă solidă. În acest proces, pudra și untul sunt separate. După aceea untul este transformat în blocuri solide.

Cum se utilizează untul de cacao calup

Untul de cacao este un articol folosit în mod normal de brutari și de producătorii de ciocolată datorită gustului său excelent și a caracteristici sale de a se topi rapid. Îl mai poți folosi și la shake-urile de ciocolată pentru o fantastică și delicioasă delicatesă. Untul de cacao organic este complet natural. Este un ingredient de lux care nu este folosit doar pentru a fi consumat ci și în săpunuri și unturi pentru corp pentru hidratare.

Comercializarea angro a calupuri de unt de cacao

Cumpără calupuri de unt de cacao în cantități en-gros de la NutriBoost. Așteaptă-te la cantități mici de comandat, prețuri competitive și calitate ridicată. Oferim ambalare vrac și etichetă privată.

This website needs you to allow the use of cookies as described in our